logo

Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашата е-пошта (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Контакт

Ако имате прашањее пополнете го формуларот за контакт. Нашиот тим ке Ви одговори во најбрзо можно време

Моден салон ЕМИЛИ ексклузив дизајн
ул."Климент Охридски" 95,
2400 Струмица, Македонија

е-mail: emili@emili.com.mk
Тел. +389(0)34 328 330

Емили Пишева Гоџирова
Тел. +389(0)75 421 234

Благица Пишева Ѓоргиева
Тел. +389(0)78 328 555